WANT BLOEMEN ZEGGEN MEER
DAN DUIZEND WOORDEN!

behappy

Bloemen Demaret goes online!

zondag, 26 april 2020 13:59

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen zijn wij nog steeds genoodzaakt om te werken achter gesloten deuren en is dus momenteel enkel levering aan huis mogelijk. Dit vanaf een aankoopbedrag van 25 euro. Van zodra we de toestemming hebben om ook afhaalmomenten te organiseren zullen we dit zeker doen en horen jullie het snel!

De ervaring van de voorbije weken leert ons dat de verscheidenheid aan bestelmogelijkheden (via telefoon, via mail, via facebook,...) heel tijdrovend is.  Tijd die we liever nog meer zouden besteden aan het zorgvuldig klaarmaken en uitleveren van jullie bestellingen.  We gingen dan ook op zoek naar een manier om de adminstratie waarmee elke bestelling gepaard gaat, te vereenvoudigen. 

In E-talage, een online platform voor handelaars, hebben we een partner gevonden om dit samen met ons te realiseren.  Via deze mail willen we jullie dan ook vragen, zeker met het oog op het drukke moederdagweekend, om zoveel mogelijk gebruik te maken van dit platform om bestellingen te plaatsen.
Onze online winkel is te bereiken via https://www.e-talage.com/handelaar/Bloemen-Demaret/188/producten.

Leveringen binnen Erembodegem, Aalst en Hekelgem blijven we verzorgen zonder meerkost.  Voor een bestelling buiten deze regio vragen we je om op het platform ook de levering mee te bestellen aan een meerkost van 5 euro.  De gemeenten waarin we leveren met meerkost zijn Moorsel, Welle, Affligem, Teralfene, Hofstade, Herdersem, Nieuwerkerken en Haaltert.  Om alle bestellingen correct en kwalitatief te kunnen afhandelen, zien we ons jammer genoeg genoodzaakt om ons te beperken tot de aangegeven gemeenten.

Wil je graag een kaartje bij je bestelling voegen, ook deze zijn beschikbaar via het platform in de categorie "Geschenkbonnen en kaartjes".  Vergeet niet het tekstje voor op het kaartje alsook de gewenste leverdatum aan te geven in het veld opmerkingen.

Aangezien we ons voor moederdag zullen moeten beperken tot het leveren van boeketten en orchideeën, willen we dan ook vragen om jullie bestellingen van buitenplanten niet te plaatsen voor levering op vrijdag 8/05, zaterdag 9/05 en zondag 10/05.

Heb je toch een vraagje, mail ons dan gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want telefonisch zijn we slechts beperkt beschikbaar door de leveringen.

Bedankt alvast voor jullie begrip en het reeds gestelde vertrouwen in onze zaak!

Volg ons op Facebook!

Contact

Brusselbaan 93
9320 Erembodegem

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 053 / 21 19 67

Openingsuren

woensdag tot vrijdag
09u30 - 12u30 en 14u00 - 18u00

zaterdag
09u30 - 18u00

zondag
09u30 - 12u30

Maandag & dinsdag gesloten